Ecouri de vară

sâmbătă, august 03, 2013

La începuturi noi se presupune că ar trebui să îmi pun și noi dorințe și să îmi stabilesc noi țeluri.
Însă nu vor fi pe un termen foarte lung, ca să fie cît mai realiste și mai realizabile.



Termen scurt (pînă la sfîrșitul anului)
- Să fac schimbări în alimentația mea spre una mai vegetariană;
- Vreau să slăbesc și să îmi tonifiez corpul puțin;
- Să învăț să gătesc din ce în ce mai multe feluri de mîncare;
- Să învăț să îmi administrez timpul cum trebuie și banii de asemenea (va fi nevoie pentru facultate);
- Să fiu mai productiv pentru a putea lucra ca freelancer;
- Să îmi schimb anumite atitudini cinice/sarcastice/ironice.


Termen lung (iulie 2014)
- Să termin primul an de facultate cu First (deși în UK primul an nu contează la nota/media pentru licență);
- Să mă implic în activități la facultate care să îmi aducă o experiență unică la studii;
- Să reușesc să îmi păstrez mare parte din prietenii din țară, dar și să reușesc să comunic cu ei; 
- Să mă dezvolt în domeniul pedagogic pentru a putea să-mi îndeplinesc alt vis - acela de a fi professor mai tîrziu în viață.

De asemenea, termen și mai lung:
- Să călătoresc cît mai mult.

Vă anunț peste cîteva luni cum merg anumite chestii. :)
Voi ce planuri aveți în general/ pentru ce țeluri vă zbateți în viața asta?

~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

2 comments

  1. am descoperit blogul tau de putina vreme, poate jumatate de an. sunt abonata la feeds si de fiecare data cand mai postezi, deschid si citesc de cateva ori la rand randurile tale. ma simt cateodata ca un "stalker" pentru ca nu ma incadrez poate in targhetul tau dar ma bucur de cuvintele tale. M-am decis azi sa iti las un comment (de obicei sunt the silent type) pentru ca e un moment potrivit sa iti spun ca esti o inspiratie pentru mine. Care a fost trigger-ul acestei confesiuni?... faptul ca ai spus ca ti-ar placea sa devi profesor. Eu sunt unul, si ma incanta ideea ca la un moment dat cineva ca tine - ti-am spus ca esti o sursa de inspiratie pentru mie, nu? - va deveni o sursa de inspiratie la un nivel mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Irina, cred că îți dai seama că mă bucur cu atît mai mult că nu faci parte din targetul meu și că mă/ne citește. Dacă dorești, te poți înscrie să primești pe mail articolele.

    Îți mulțumesc enorm pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat. Nu pot să sper decât că voi continua să fiu o sursă de Inspirație și sincer, mi-aș dori să îmi lași mai des comentarii.

    Triggerul e reprezentat de o serie de schimbări, dar și de aspirații în viața mea. În mare, mai toate țelurile mele anterioare s-au îndeplinit... Așa că am zis că e nevoie de unele noi. De asemenea, am considerat că dacă voi publica aici aceste lucruri, vor acționa asupra motivației...

    Mă bucur să aud că o profesoară mă citește. Vom vedea...

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.