Cînd efebul și elenul se-ntîlnesc, e cald

sâmbătă, ianuarie 18, 2014

E vară. Este 2011 și suntem pe o plajă din Grecia. Nu este zi, deci este noapte. E foarte noapte. Și e tîrziu, dar și foarte devreme. În curînd va răsări soarele, dar pînă atunci suntem pe o plajă.

Paralia Katerini, Grecia

În spatele nostru e Paralia Katerini. În față, marea. Te-am cunoscut de curînd. Ești grec; un grec frumos, un elen mai în vîrstă decît mine. Nu foarte, doar mai în vîrstă. Te cheamă Steve. Steve, suntem pe plajă, de ce te uiți la mine astfel? 

Eu sunt un efeb. Stăm pe nisip și... stăm. Atît. E vară, suntem în vacanță. La sfîrșitul ei eu voi pleca, tu te vei întoarce la Atena. 

Zilele trecute ne-am plimbat pe aici. A fost banal. M-ai plimbat și prin Katerini. Orașul. A fost drăguț. Mă rog. Acum îți ating părțile intime. Îți place. Și mie. De ce mă oprești? Sunt foarte aprins de situație. Bine, hai să ne plimbăm, sunt niște bărci mai încolo, scoase din apă și lăsate pe nisip. Hai să ne întrecem. 

Nu te cred. Există o lege în Grecia care zice că o sticlă de apă la jumate nu poate fi mai scumpă de 50 eurocenți? Bine. De ce amesteci frappe-ul cu apă? Hai că nu e așa rău. Probabil voi încerca și eu asta acasă.

Hai să ne facem o poză. În seara în care ne-am cunoscut arătam mai bine. Mult mai bine, doar m-ai luat de la discotecă. Îmi murea telefonul continuu, fir-ar să fie. Nu știu cum am reușit să ne vedem. Mi-ai dat o cartelă de Grecia ca să mai vorbim. 

***

E cald în mașina ta. E cald. E și mai cald. Și mai cald. Geamurile s-au aburit. Trece o mașină pe lîngă noi. 

***

E frig în mașina ta. Pornește căldura. Mîncăm împreună cu ea niște covrigei. Anei îi place de tine. Am avut parte de o vacanță interesantă împreună. Îți mulțumesc.

Alo? Steve... nu ne-am mai auzit de mult timp. 
Nu îmi place ce îmi zici. Prefer să nu mai vorbim niciodată. Rămîi doar în amintire. Ai fost doar un moment. Și-atît. Știi că nu regret nimic. Știu că nu regret nimic.~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.