Participă la un studiu online despre bărbații care fac sex cu bărbați

sâmbătă, ianuarie 25, 2014În câteva cuvinte, studiul își propune să determine cât de deschiși sunt bărbații care fac sex cu alți bărbați din România să-și dezvăluie orientarea sexuală și practicile sexuale în discuțiile lor cu medicii de familie și care sunt motivele pentru care o fac sau nu o fac. Astfel de informații ar fi foarte utile pentru realizarea unor intrevenții, campanii publice sau politici de sănătate mai eficiente și realiste în România.

Pentru promovarea acestui studiu am fost contactat de o tipă, Alexa din cadrul Centrului pentru Sănătate Publică și Politici de Sănătate din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

Vă rog să acordați cîteva minute chestionarului (care e anonim) și mai ales să le spuneți și altora! 


Studiul se adresează bărbaților care fac sex cu bărbați (deci se identifică ca fiind bărbați), care au peste 18 ani și sunt din România. 

Mulțumiri anticipate :)

~Rob 
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.