VEZI AICI reacția unor persoane homofobe cînd trebuie să îmbrățișeze niște persoane gay

duminică, martie 23, 2014

VEZI doar AICI cum reacționează niște persoane homofobe cînd trebuie să îmbrățișeze niște persoane gay. Glumesc, gata cu titlurile senzaționaliste. Vizionare plăcută. Și... scuze de dispariție.

Reacțiile lor sunt drăguțe și interesante. Dar cum schimbarea nu are loc peste noapte, e un început simpatic.
Vă invit, de asemenea, să dați cu comentariile de pămînt, pardon, adică de articol și să mă bombardați, ca să simt și eu că ne mai citește cineva.

Săru' mîna. Cu dragoste, al vostru de prin străinătățuri, Rob.

First Hug
A film by Gay Women
An experiment: 15 mildly homophobic people were asked to hug gay people.~Rob

"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

6 comments

 1. Salut,
  la mine imaginea nu se vede, se aude doar sonorul pe Chrome
  Daniel

  RăspundețiȘtergere
 2. ciudat, a inceput sa se vada abia dupa ce am publicat comentariul :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut Daniel, mulțumesc de vizită. Este o problemă cu tema, nu afișează clipurile video decît dacă intri în articol și după dai play, nu de pe prima pagină. Sper că ți-a plăcut. Mersi de vizită!

   Ștergere
 3. Dragut video-ul si are un mesaj simpatic, dar mi se pare ca e fake (actori, script...).

  Oh, by the way, how's the UK been treating you? Am vb putin cu tine pe un post de aici prin august/septembrie, inainte sa plecam. N-am tinut legatura, desi mi-ar placea.
  Imi pare rau ca nu ti-am raspuns la postul "Schimbari dupa trei luni", dar cumva a reusit sa imi scape; nu l-am citit decat mai inainte, acum doua minute. Ma tot gandeam "nu mai scrie Rob nimic despre cum e in Anglia?
  Mie imi place tare mult. Imi vine greu sa cred ce repede trece timpul. Am multi prieteni cu care ma inteleg iar facultatea merge bine. Abia astept sa stau in casa pe care am inchiriat-o impreuna cu 7 prieteni. :)
  Si tu te duci acasa de Pasti?

  Emi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut Emi. :D
   Părerea mea e că filmul nu e așa grozav (și pare fake, după cum zici și tu) tocmai pentru că nu e nimic regizat. Ei nu sunt actori, sunt oameni de zi cu zi.

   UK it's fine, it has its ups and downs, but overall it's very nice. :D Te-am adăugat pe facebook poate așa vom putea ține legătura.
   Nu, nu merg acasă de Paște, dar vor veni fostul meu iubit și o prietenă foarte bună la mine în vizită în vacanța de Paște.

   Rob.

   Ștergere
 4. Fals, regizat, lemnos. Reacția naturală erau șuturile în dos!

  RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.