Fine with it no matter what

luni, mai 03, 2010

English
After I've been discussing about more and more clips appearing with girls kissing each other or doing other things, I've decided to also post some clips with dudes doing... things. Still, they are not as popular as the others. I don't know if you are about to like 'em, but personally I like them all.

Enjoy!






Românã

Dupã ce am vorbit aici despre cum apar din ce în ce mai multe clipuri cu fete sãrutându-se sau fãcând alte chestii, am zis sã postez si niste clipuri opuse acelora. Hmm, totusi, voi încerca sã nu umplu postul cu ele, asa cã voi pune si niste linkuri.

Nu stiu dacã vã vor plãcea. :) Auditie (si vizionare) plãcutã. (Personal îmi plac toate enorm.)



~Rob "Paint your own Life and Live in your own world."

You Might Also Like

8 comments

  1. :) Si placut? Evident ca nu au curajul. Cel putin nu inca... Dar nici nu cred ca o vor face prea curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. vazut doar unul.
    crezi ca astia ar avea curaj sa le dea la noi la tv? (sau o fac deja..?)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super clipurile. Bestie ce esti! Te urasc! Daca nu mai dorm, e vina ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubi meu are o vorba: "o p**ă şi-un vis". Cred că aşa o să fiu eu în noaptea asta.

    Şi uite aşa mi-am adus iar aminte.... Pentru asta chiar te urăsc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ma urasti, nu ma poti iubi. Si imi place cand ma urasti. Imi place si daca ma iubesti, dar asta e alta poveste..... Oricum, tot e bine :)) (avand in vedere ca urascul ala e intr-un sens bun). Si mie imi plac enorm. Asta ca sa schimb putin placa de la clipurile cu fete la cele cu baieti.

    Daca nu mai poti dormi, suni un tip din clip si vine el si se rezolva... sau nu XD. Lasa ca vei putea sa dormi, stiu eu. Daca e vina mea, cu atat mai bine. Ai ocazia sa ma ... urasti si mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa iti treaca. Maine tot mie imi trimiti sms-uri. :)) Stai linistit, si noapte buna!

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.