Lady Gaga has mermaid sex! I want too!

marți, august 16, 2011

Română
Hai să fim serioși, cine nu și-a dori să facă sex cu o sirenă? Mulțumesc Gaga, mi-ai provocat un orgasm! Și nu pot decât să iubesc cum melodia dă atât de bine a country-rock!
English
Oh come on, let's be serious, who doesn't want to have sex with a mermaid. Thanks Lady Gaga for giving me an orgasm. And I like how the song is so country rock.

~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.