Se găsește așa ceva în Bulgaria?

vineri, ianuarie 13, 2012

Română
Ok, poate pentru unii o să fie ceva șocant și de care să râzi, dar ce nu am reușit să văd în România, am găsit în Bulgaria. În opinia mea, omul acesta "dansează ce simte". Și este un lucru foarte bun. După cum veți observa, tipele sexy sunt înlocuite de tipi (îmi place). Sincer, am rămas șocat că așa ceva se găsește în Bulgaria...și se difuzează. Aștept păreri, până atunci vizionare plăcută și trimiteți copiii la culcare!


English
Ok, maybe you think this video is shocking and funny, but what I couldn't see in Romania, I saw in Bulgaria. In my opinion, this man "dances what he feels". And it's a very good thing. As you will see, the hot girls are replaced by guys (I like it). Honestly, I was shocked that you can find this in Bulgaria...and it's broadcasted! I am waiting for your opinions, until then enjoy the video and send the kids to bed!


~Andy
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.