Poveste de voyage

sâmbătă, ianuarie 14, 2012

Trenul accelerat (pardon Interregio) pleacă peste 5 minute de la linia 10. Voyage este tipul de loc liniștit unde poți veni să bei un ceai, o bere sau... continuați voi. Mi-ar fi plăcut totuși să își extindă programul și serviciile, adică să poți să iei și masa aici (gen Woody's din Queer as Folk dacă știți). Una peste alta, vă recomand acest local gay, unul din puținele din București.

~Andy

Cred că am fost printre primii care au postat anunțul despre deschiderea Voyageului. Am avut șansa să merg de câteva ori înăuntru. Prima dată, anul trecut. Recunosc că eram puțin trist că nu era populat.Dar am mai fost și în acest weekend. Și pot spune că lucrurile s-au schimbat. Acum vezi în "vagoane" mult mai mulți pasageri. Și chiar pasageri cu tupeu.

Și eu îl recomand. Acum plec. :) weekend frumos în continuare.

~Rob
"Life is to be painted upon our will!"

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.