Trying to live in the present

marți, ianuarie 17, 2012

Română
Aproximativ 90% din gândurile mele se îndreaptă spre trecut și viitor. Mereu mă gândesc la lucrurile care mi s-au întâmplat acum ceva timp, caut explicații, modific scenarii, zâmbesc, mă amuz sau mă întristez. Este o anumită transă în care cad și mă încarc cu energie negativă, de cele mai multe ori. De asemenea, consider că îmi fac prea multe griji pentru viitor: oare cum va fi la facultate? ce se va întâmpla cu mine la 25 de ani? oare tipul cu care am ieșit are gânduri serioase? cum voi trece eu de testul la chimie?
M-am gândit serios astăzi la aceste lucruri și am hotărât că trebuie să depun un efort pentru a îmi îndeplini unul din lucrurile de pe lista anului: acela de a trăi clipa și, mai concret, de a trăi în prezent. Așa că, începând de astăzi, fără planuri de viitor și fără vise! Cel puțin, fără cele care au o șansă mai mică de 1% de a se îndeplini. Acesta e doar începutul proiectului personal "I get better!".

Vă voi ține la curent!
Pe curând!~Andy
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

3 comments

 1. Bună hotărâre. Sunt curios dacă o să o poţi pune în practică şi dacă vei reuşi, cât te va ţine. :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut, Liviu! Eu sper că voi reuși să fac asta, este pur și simplu pentru binele meu. Prefer să nu îmi fac planuri și să văd apoi că se ruinează, asta m-ar afecta. Cum spuneam și în postare, voi face un update și voi spune dacă am reușit. O seară bună!

   Ștergere
 2. Trăiește, zâmbește, dansează, greșește, cazi, ridică-te și perseverează. Nu are rost să te pierzi în depresii, pase proaste și regrete. Ele au rolul lor, dar nu și menirea de a te împiedica să vezi următorul pas.

  Hug!

  RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.