Ziua Internațională Anti-SIDA

miercuri, ianuarie 11, 2012

Română

Nu voi spune prea multe, pentru că la momentul potrivit mi-a fost cam lene să scriu despre asta, dar voi spune asta: pe 1 Decembrie nu a fost numai ziua națională a României, ci și ziua internațională a luptei împotriva SIDA.

Am surprins astfel 2 fotografii mișto în București. Una la facultatea de psihologie, iar cealaltă la Piața Presei.

Nu am putut decât să mă bucur.English
I will not say much, because at the right time I was a little lazy to write about it, but I will say this: on December 1 was not only the national day of Romania, but also the international day against AIDS.

I captured 2 cool photographs in Bucharest. One at the psychology college and the other one at Piața presei.

I could only rejoice.

You Might Also Like

2 comments

  1. upsss, acolo e facultatea de sociologie si asistenta sociala, universitatea din bucuresti!

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.