Expoziție de artă comunitară

miercuri, ianuarie 18, 2012

Română


Luna februarie este dedicată istoriei LGBT și, cu acest prilej, se poate participa prin trimiterea de materiale: poezii/proză, colaje, desene, filme, poze.
Proiectul are ca scop schimbarea mentalității cetățenilor despre comunitatea LGBT, pentru că, știm foarte bine că opiniile persoanelor heterosexuale nu sunt cele mai bune, cel puțin nu aici, în România.
Și totuși lucrurile încep să se schimbe chiar și la noi! Sâmbătă seara, eram în trecere pe la Piața Unirii, când Rob mi-a arătat cum un tip își încălzea mâna în buzunarul partenerului său de drum. Haideți să arătăm lumii că lumea noastră este una frumoasă și plină de culoare! Lucrările pot fi trimise până pe 29 ianuarie pe adresa accept@accept-mail.ro. Pentru mai multe informații intrați pe: http://accept-romania.ro/evenimente-in-curs/expozitie-arta-comunitara sau http://www.facebook.com/lunaistorieilgbt.

Liber la creativitate!~Andy
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.