Singur, iar singur

sâmbătă, februarie 25, 2012

Română



Sunt iar singur acasă. Mă plimb gol prin casă, mi-e foame. Da, e tîrziu și mi-e foame. Vecinii de deasupra se ceartă iar. Ca-n fiecare seară. Mă mir că nu urlă iar copiii. Ar fi făcut seara asta perfectă. O lumină obscură în bucătărie. Bucătăria din blocul de vis-a-vis. Mă simt privit de o persoană inexistentă. Poate mă vreau privit. Poate.

Sunt dezgustat de mine.

M-au obosit băieții. Psihic. Ștrumful îmi aduce aminte de alte vremuri. În care parcă aveam mai multă încredere în mine.


Am fost părăsit. Și am fost nevoit să renunț la iubire, din iubire, în aceeași perioadă. Oamenii sunt complicați. Și cînd încerci să îi înțelegi, să îi ajuți, te resping. Te resping și nu ai ce face. Îmi pare rău... că singurele mele iubiri mă resping.

Mi-e greu pentru că trebuie să o iau de la capăt. Iar și iar. La un moment dat mă voi plictisi. Și voi deveni un nesimțit fără scrupule sau resentimente.
Trebuie însă să cer scuze unui Vlad. Pentru toată lamentarea mea. Eu nu sunt nimic. Dar te rog, continuă să lupți!

~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

4 comments

  1. nu esti singur ... eu sunt aici, tu esti in inima mea ... oamenii ... aceste animale complicate ... cu siguranta atunci cand va veni vremea vei intalni pe "domnul perfect" ... TU nu ai cum sa devii un nesimtit fara scrupule, efectiv nu ai voie ... pastreaza-ti zambetul si bunul simt ... ai promis asta ... tu ai ceva, ceva care nu te face unic, insa cu siguranta te face diferit ... >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Îți multumesc pentru îmbărbătare :) Chiar m-ai făcut să zîmbesc. Încerc, în fiecare zi, dar e greu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rob, viata uneori pare o naluca doar atunci cand oamenii profita de un suflet deosebit. Incearca sa fi tu acelasi om, dar cauta sa nu te increzi in aparente.

    RăspundețiȘtergere
  4. relatiile sunt asimetrice in general, nu te mai victimiza. probabil alti tipi au tinut la tine dar nu le ai putut intoarce complimentul, chiar daca ai incercat. se intampla tot timpul, e parte din joc.

    adi ss

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.