Primul meu sărut...

luni, martie 05, 2012

Română
Primul meu sărut a fost cu o persoană pe care abia o cunoscusem. De fapt, ar trebui să menționez că abia o cunoscusem față în față, de o zi. Altfel, ne cunoșteam de cîteva luni. Vorbisem pe net. A fost un sărut nedorit de mine, dar primit într-un moment în care era greu de refuzat. Extrem de plăcut, de sincer și de înălțător, a însemnat pentru mine faptul că eram dorit. Chiar și de un străin. Nu știu de ce, dar chiar și asa, primit cu consimțămîntul meu, dar nedorit, mi-a plăcut și, ca orice prim sărut, va fi greu de uitat. Mi-a spus că nu e important cu cine, ci cum mă simt. Poate că e adevărat. Nu știu. Eu încă nu am uitat nici cu cine, nici cum m-am simțit.

Și ca să fiu sincer... Nici nu vreau să uit vreodată. Mi-a plăcut. Și nu regret. Nu regret nimic.

Pentru că am mereu picioarele reci cînd am emoții


~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

7 comments

  1. Mă tot gîndesc de la o vreme la tine, și pînă acum nu-mi venea pe limbă cuvîntul potrivit. Acum mi-a venit: Ești un moștrofonț. (Știi ce-i ăla?)
    :-D

    RăspundețiȘtergere
  2. ^^ Vreau să știu? Ce e un moștrofonț? ^^

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă întrebi pe mine dacă vrei să știi?

    RăspundețiȘtergere
  4. primul meu sarut-> 14 ani in lift:)) a fost funny

    RăspundețiȘtergere
  5. @Pinocchi0 Nu sunt sigur dacă e de bine sau de rău. Dar zi-mi!
    @phosis, detaliiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  6. Avema 14 ani il cunosteam pe tip de 3 saptamani:)) inainte sa plece in suceava mi-am dat seama c ail plac dar el deja plecase:)) dupa a venit acasa si in lift mi-a zis ca si el ma place si si ne-am sarutat:)))a fost prima mea iubire si sunt mandra de asta^^nu o sa il uit niciodata ^^

    RăspundețiȘtergere
  7. În desenul tehnic, secțiunile se hașurează (dacă sînt de metal) sau se umplu cu diverse figuri, în funcție de materialul din care sînt făcute. Nu mai știu la ce fel de material se folosesc moștrofonții, dar la asta se folosesc. Sînt un fel de cîrlionți, mici și îmbîrligați.
    ;-)

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.