Va veni o schimbare!

vineri, martie 23, 2012

Nu se întîmplă în fiecare zi

Nu se întîmplă în fiecare zi ca o figură importantă să vorbească atît de clar și puternic în favoarea apărării drepturilor omului. Dar la începutul lunii martie a acestui an, Secretarul General al Națiunilor Unite, Ban Ki-moon, tocmai asta a făcut, ținînd un discurs puternic la Geneva. Problema e că nu mulți l-au auzit, însă.

De ce? 

După discurs, media s-a concentrat pe mai mulți delegați care au plecat de la întîlnire în semn de protest. Povestea lor - axată pe faptul că oamenii de o altă orientare sexuală nu ar trebui să beneficieze de drepturi fundamentale ale omului - este cea care a dominat știrile zilelor. Dar cu ajutorul tău, putem schimba asta.

Ajută!

După ce-l privești, arată-le și celor din jurul tău! Mesajul lui Ban Ki-moon e un mesaj de speranță, așa că ajută la răspîndirea lui!


Sursa: AllOut.org

~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.