De ce n-ai luptat?

marți, martie 06, 2012

Română

De ce n-ai luptat?
Oare ți-e mai bine?

Ai zice că-s depresiv, dacă ar fi să te iei după ce-am scris în ultimul timp. Am fost. Un timp. Dar mi-a trecut. Am fost însă la Brașov săptămîna trecută, o întreagă săptămînă. Ochi superbi. I-am văzut, ce-i drept pentru 15 minute. M-au căutat. După ce ne certaserăm. Nu vroiam să le vorbesc. Doar să îi văd. Dar m-au căutat. Ce puteam să fac?

Se pare că eram atît de nervos, sau atît de absorbit de ei, că am uitat ce au spus. Cuvintele sunt în mintea mea, nu vor dispărea prea curînd, doar că nu mai știu exact cum au fost spuse. Dar au fost spuse atît de frumos. Iar la sfîrșit, un sărut pe obraz. Unul de adio. Sau cel puțin așa l-am perceput eu.

Nu e vina ta, vreau să știi asta. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Respectă-mi asta. Doar atît îți cer.
Adio. Te iubesc încă. Nu-mi place trenul în care te-ai urcat. Iar acum gara din Brașov mă deprimă.


~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.