Loredana lansează Y.O.U - cică noul imn gay în România

miercuri, iulie 11, 2012

Loredana, ambasadoarea comunității gay în România - cică - a lansat o nouă melodie care se vrea a fi noul imn gay în România, sau după cum spune ea, noul YMCA. Mă rog. Mie îmi place așa și așa.

Voi ce ziceți?Nu uitați că dacă vă place blogul nostru și vreți să primiți pe mail notificare când postăm ceva, vă puteți abona, în partea dreaptă, în sidebar!

~Robert
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.