Panică, panică, panică

miercuri, iulie 11, 2012

Trec repede peste faptul că aseară am fost foarte stresat în ceea ce îmi privește viitorul (includeți aici Bacul, admiterea la facultate, plecare din țară și alte alea), ca să spun că tata mi-a acordat atenție și mi-a promis că va fi bine, că ne vom descurca. A fost drăguț din partea lui.

Apăăăăi, mai e o lună și mergem la Lady Gaga. Eu și Andy. Eu ca eu mi-s nerăbdător, dar el care e marele fan al lui Iuda, cred că e extaziat. :)

Being Gay is like being a Mac. There are often compatibility issues, but we are much better looking and becoming increasingly popular.

Între timp, am pierdut un prieten din state din jelozie, încă mă simt ciudat. Nu aș vrea să scriu despre asta pe blog, doar că mi-aș dori să nu se fi ajuns aici. :) Dar tot mă gândesc ce să îi iau de ziua lui. În definitiv, eu nu-s supărat pe el, ci el e pe mine. Dacă doi ani i-am trimis cadou, de ce nu i-aș mai trimite acum, mai ales când suntem certați? XD

Panicăăăăăă: Vine bacul la anul, vine admiterea la o facultate în afarăăăăă. Se apropie coming outul (cu ăsta vă ameninț de ceva luni, dar na, vine și ăsta.)

Mi-e dor de puțină dramă în dragoste. Dar nu foarte. Voi ce ați mai făcut?

~Robert
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

2 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.