Dacă lucrurile ar sta invers, lumea ar fi așa

luni, mai 13, 2013

Este iubirea tot ce ne dorim? Avem dreptul, ca oameni cu drept la libera exprimare și la opinie, să îi judecăm pe alții, iar dacă da, care este limita și cine ne conferă acest drept? 

Sunt multe persoane diferite, mulți oameni bolnavi, defavorizați și multe persoane LGBT care s-au întrebat de ce TOCMAI ei, de ce li se întâmplă tocmai lor, de ce au de dus o astfel de povară. Dacă lucrurile ar sta invers în această lume, ea ar fi astfel.Iar întrebarea mea pentru voi este, dacă lucrurile chiar ar sta invers, oare noi am fi la fel de habotnici? Voi ce credeți?

~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

3 comments

 1. Porcarie, imi trebuie UN ALT CONT sa comentez?!?!?!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce vrei să spui prin „îmi trebuie un alt cont să comentez”?
  Nu îți merge ceva?

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, a trebuit sa mai dau o parola in plus la DISQUS! Am ajuns sa ne facem 2222 conturi ca sa putem scrie o vorba.

  RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.