Dar tu când ai decis să fii straight?

joi, mai 16, 2013

Întrebare-întrebare. Mai jos este un clip cu persoane care răspund la 3 întrebări. Este homosexualitatea înnăscută sau dobândită? Tu când ai decis să fii straight? și Crezi că pentru persoanele gay e la fel?
Poate că răspunsurile nu vă vor uimi, însă e interesantă atitudinea oamenilor, care e una foarte deschisă către acceptarea unui alt punct de vedere... și frate, faptul că realizează șmecheria cu întrebările...

Deci... voi când ați decis/ales să fiți cine sunteți?

~Rob
"Life is to be painted upon our own will."You Might Also Like

4 comments

 1. Io am ales să fiu straight după ce am încercat cu bărbaţi şi iei n-a vrut! Hă hă hă!

  RăspundețiȘtergere
 2. Io am ales să fiu straight după ce m-am săturat să fiu în trend cu toți ăștia care se cred foarte importanți, culți, dive și-așa mai departe. Devenise prea mainstream.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai pus punctu l pe Y kiddo!!! :P

  RăspundețiȘtergere
 4. when did you chose to be straight.
  well, eu zic ca asa cum sunt straight asa sunt si gay, lesbian.
  cred ca te nasti cu acest feeling si te raportezi la acele valori sociale si culturale in definitiv care se identifica si cu sexualitatea ta.

  RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.