Sunt plăcut. Sunt plăcut?

sâmbătă, mai 26, 2012

În ultimul timp mi se spune tot mai des ba că sunt frumos, ba că sunt drăguț, ba că mi-s cute.

Acum știu că am o moacă adorabilă. Dar na, ei tot insistă. Și îmi place să cred că au dreptate. Nu de alta, dar it helps with my self-esteem. Și mă încurajează să continui să fiu la fel de bun precum am fost și până acum. Să arăt că există încă răbdare, dorință de schimbare și înțelegere. Și că oamenii pot fi altfel.

Aș mai vrea să îi mulțumesc lui E.E. pentru că mi-a deschis și mai mult ochii asupra a ceea ce e important în viață: prietenii și familia. Lucrez continuu la asta, dar am decis să petrec și mai mult timp cu ei. Și mai ales să îi prețuiesc și mai mult pe cei care mi-au fost aproape și îmi vor fi aproape.

În altă ordine de idei, fac tot ce pot să leg relația cu ai mei și mai strâns, chiar dacă aceasta a fost mereu apropiată și pe cât posibil sinceră. Pentru că vreau să îi fac prietenii mei, de asemenea.

Deci sunt plăcut. Dar oare cât de plăcut?


~Rob 
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

5 comments

  1. Hmm, n-ați putea să faceți într-un fel să apară numele autorului la fiecare posting? M-am tot uitat, și nu găsesc nici o indicație.
    Rob, te plîngeai că nu înțelegi ce scriu eu :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pino, de data asta e vina mea, am uitat sa mă semnez. Scrie mare la sfârșitul fiecărui articol cine a scris. E destul de simplu. Încercam sa modificam ca sa rezolvam problema asta odata. Si sa fie destul de clar cine ce scrie.

      Ștergere
  2. Trecand peste doza nitel exagerata de narcisism (mda, self-esteem, bla-bla....ma lasi ?) nu vad logica in succesiunea :
    "...ei tot insistă (ca-s frumos de pic). Și îmi place să cred că au dreptate (iti cam place, se vede) . Nu de alta, dar it helps with my self-esteem. Și mă încurajează să continui să fiu la fel de bun precum am fost și până acum. Să arăt că există încă răbdare, dorință de schimbare și înțelegere. Și că oamenii pot fi altfel."
    Adica cum, ce are frumusetea cu dorinta si lupta de-a fi la fel de bun..etc..etc.. ? La fel de bun, cum ?
    Imi scapa ceva ?
    Parea un blog de bun simt...nu unul de marketing.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un blog personal. Imi fac câtă reclamă am eu chef, dacă asta simt. E vorba despre overall spirit and mood. Daca te simti bine, ai alta vigoare. Nu e vorba de frumusete, nu m-am lăudat că-a frumos. Am zis doar că sunt apreciat de alte persoane. Si pentru ca sunt apreciat, imi creste încrederea de sine si, desigur, dorința de a continua să îndur anumite lovituri.

      Ștergere
  3. Pai, n-a zis nimeni ca nu poti sa-ti faci reclama cata vrei. Am zis doar ca pentru mine e dezamagitor.
    Nu trebuie sa moara nimeni din asta. Ma car, si gata.

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.