Vreau să știu cum e...

sâmbătă, august 25, 2012

...să nu pari fals(ă) când citești de pe o foaie lucruri ce ar trebui să vină din suflet. 

Totuși, filmulețul este emoționant și frumos, fiind postat pe internet de ceva timp. Eu am uitat de el, astfel că îl postez acum. :)



Păreri?

via Sunt Gay în Moldova
~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

7 comments

  1. Tu ce vrei să știi cum e? :) Eu vreau să știu cum e să te cunosc în realitate, goddamnit, lala! Missed you!

    RăspundețiȘtergere
  2. i missed you too! dar nu prea am mai avut timp cu bac-ul:)) cand treci pe la mare? o sa trec prin Bucuresti prin septembrie:)

    RăspundețiȘtergere
  3. În Septembrie? De ziua mea, poate :P

    RăspundețiȘtergere
  4. maybe... i missed you so badd!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. si vreau sa stiu cum e sa te vad si sa iti crap capul pentru ca nu ai mai dat niciun semn de viata! si mai vreau sa stiu sa stii cum a fost cu toate cele intamplate in viata mea inclusiv divortul alor mei:)

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.