Cum să-ți scoți prietenul din dulap cu forța

vineri, iunie 14, 2013

Răspunsul îl găsiți, desigur, la finalul acestui clip. Trebuie însă urmărit în întregime și savurată fiecare picătură. :) 

Să îmi spuneți impresiile și mai ales, dacă v-a scos cineva din dulap „cu forța”. Pe mine, da, când eram în clasa a 9-a o colegă m-a făcut să-i recunosc că-s gay, chiar dacă nu aveam de gând să îi spun vreodată. :D
~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

4 comments

  1. :)) foarte, foarte tare. Chiar aveam nevoie de ceva care să mă scoată dintr-o pasă proastă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur că videoclipul a ajutat cumva :D Nu mă așteptam să aibă acest rezultat! Și totuși, îmi pare rău să aud că nu ești bine. Take care!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, așa mi s-a părut și mie. Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept cu comentarii.

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.