Reteaching Gender and Sexuality

sâmbătă, iunie 11, 2011

Română
Continui seria clipurilor cu mesaje. Dar nu e doar un clip, este acel clip care ar trebui să trezească gânduri, cugetări și întrebări cu privire la atitudinea noastră față de această temă.English
Another clip with an important message. But not just another clip, because it is that kind of clip that should rise thoughts and questions about our attitude towards this whole topic.


~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.