Știți de ce mi-e dor?

sâmbătă, ianuarie 14, 2012

Română

Dacă e un lucru de care îmi este dor de cînd aveam cam 14 ani (și știu că am mai zis-o), este faptul că eram mai naiv. Credeam că lumea poate fi schimbată prin fapte mici, dar de efect. Că eu voi fi cel care va avea șansa să fie iubit din prima, și va avea o poveste frumoasă de dragoste cu primul tip pe care îl va întîlni... Că dacă zîmbesc îi voi face și pe ceilalți să zîmbească. Că noi ne facem lumea în care trăim. Îmi plăcea să CRED că ceilalți zîmbesc pentru că și eu zîmbesc.


Adevărul? Aveam dreptate. Diferența? E perspectiva. Am stat azi și m-am gîndit, după ce am mai zis asta cuiva, că mi-e dor de naivitatea mea, și am realizat că am făcut lucruri mici oamenilor din jurul meu. Am făcut mărțișoare cu mâna mea de 1 martie pentru fete, am dăruit flori fără vreun motiv anume. Am fost cu Free Hugs, am adus zâmbetul pe buzele oamenilor, am continuat să fiu eu, dar poate puțin mai matur... și cred că m-am pierdut puțin apoi în cotidian și am uitat în primul rînd că EU trebuie să zîmbesc.



Am avut parte de un prim-sărut super mișto, dar am fost prea orbit de sentimentele pe care mi le-am indus pentru tip pentru a trăi momentul. Acum realizez că acest sărut nu aș vrea să fi fost în niciun alt fel. A fost perfect. Așa cum a fost. A fost cu emoție.


În ceea ce privește zîmbetul, vreau să cred că am un zîmbet frumos. Și sincer. Nu cred că au fost multe ocaziile în care am zîmbit fals, pentru a evita întrebările băgăcioșilor. De obicei, dacă sunt trist, sunt trist, dacă sunt fericit, sunt fericit. Și aproape întotdeauna zîmbetele mele sunt adevărate. Și aș vrea să mai cred că eu nu m-am oprit din zîmbit, ci că alții au uitat să îmi zîmbească înapoi, iar eu nu am insistat.


Lumea în care trăim e lumea pe care o facem noi, adevăr grăit-am. NOI suntem cei care alegem dacă vrem să fim optimiști, dacă vrem să vedem DOAR ce merge prost în lucruri. Noi ne inducem stări, ca mai apoi să dăm vina pe alții. NOI suntem DUMNEZEUL nostru. Dacă credeți altceva, vă înșelați. Începeți să credeți în VOI! Lumea va fi altfel cu VOI! Eu știu asta și mai știu că Viața se pictează după voința noastră!


Și sper să vedeți și voi asta înăuntrul vostru într-o zi! Totul ține de unghiul de unde priviți lucrurile. Sau de relativitate.



~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

3 comments

  1. sa nu te schimbi niciodata ... sa ramaila fel de inocent, cu acelasi mult bun simt si plin de optimism mereu, indiferent de ce va fi sau ce ti se va intampla ... fiecare senzatie pe care o traiesti este unica, si tu contribui ca ea sa fie unica ... si da ai un zambet frumos ...
    big hug ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, aveai dreptate. Nu te lăsa distras.

    RăspundețiȘtergere
  3. @narciX @Pinocchi0 Voi încerca. :) Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.