Doar un mic secret

duminică, februarie 19, 2012

Română



Închis în casă și singur, bolnav. Făcînd nimic. Astfel, am cugetat. Și am cugetat iar. Prea mult. Ceea ce ei numesc overthinking. În acest moment tot ce vreau e o pauză. De la viață. De la realitate. De la mine.

Nu mă urăsc pentru cine sunt, mă urăsc pentru cum arăt. Trecusem peste, dar iată: probleme din trecut au grijă să se reîntoarcă mereu. Sau poate sunt paranoic.

Dar în definitiv e alegerea mea. Am nevoie să mă simt nașpa acum, ca să mă pot bucura mai încolo.

Am nevoie de o pauză. Pentru că mă simt insecure. 
Se apropie momentul.



~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

4 comments

  1. hey... roby cred ca va fi bine!
    p.s. m-am intors!
    Cu muuuulta dragoste lala!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lala ce dor mi-a fost de tine. Mulțumesc pentru comentariu. Aveam nevoie să mă descarc puțin.

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie mi-a fost dor de tine robyy! Hai prin Constanta.:*:*

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.