Cu siguranță că ceva îmi scapă

luni, martie 26, 2012

Română
Oare sunt eu prea insistent? E ceva în neregulă cu mine?

Băi, deci stați să vă spun: e o bunăciune pe Romeo/Ștrumf/Planeta Albastră care e visul oricărui băiat, nenică. Își zice paulika (nume predestinat? lb. latină, mic sau umil), „mulți îl vor, puțini îl au” și își face poză în baie cu un Corby galben (un Don Juan veritabil). De cînd îl știu tot încerc să îi vorbesc, dat el mă tot evită, nu știu de ce. Că urît nu sunt, prost nu sunt, dar sunt în schimb poet și scriu corect.

În ultimul mesaj de la el, după ce am încercat să îl agăț puțin, să nuștu ce cu el, îmi zice că el nu se dă bătut. Eu unul am mai încercat să îl conving să vorbim, dar el tot insistă că nu și nu, iar de la un timp mă evită. Nu se dă bătut, dar eu zic că o să piardă un prieten. E cam răutăcios cu mine, sau mi se pare mie? Că sunt băiat bun, nu mușc.

Ei, lasă că nici eu nu mă dau bătut! Dar parcă nu insist destul! Eu simt că mă respinge pentru că mă place. Altfel cum adică nu crede că e bine să vorbim, da' cică nu are nimic cu mine. Cum vine asta? Cu siguranță că ceva îmi scapă, așa că voi continua să îi trimit mesaje. Poate-poate.

L-am văzut de cîteva ori în club, dar m-am ascuns de el, mi-a fost teamă să îl abordez. Dacă mă fîstîceam tot? Nu mi-am dezlipit ochii de pe el toată noaptea, oricum. Pare într-adevăr un tip cu notorietate. Altfel nu știu de ce pur și simplu stătea, supraveghea și scana încăperea foarte serios, iar ceilalți clabări îl evitau, de parcă le-ar fi fost frică de el.

Vă rog să nu vă dați la el, că e luat! S-a înțeles? De mine! Dar nu în viața asta, că nu am tupeul să mor de tînăr cu un tembel legat de gît! Iar dacă nici asta nu îl ofensează, e clar că ceva are la cap!

Let the judging begin!

~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

4 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.