Nu am chef

luni, martie 12, 2012

Română

De la o vreme nu am chef, sau mai bine zis nu vreau (asta pentru că nu există „nu pot”, există „nu vreau”). Am întâmpinat primăvara cu lene. Lene de a scrie, lene de a mai fi organizat... lene de orice.


Încerc să descopăr de ce am devenit atât de șters, de ce acea fericire pe care o manifestam se stinge pe zi ce trece. Nu sunt ok. Și cu fiecare zi ce trece, mă distanțez mai mult și mai mult de ceea ce vreau eu să fiu. Stau și analizez: am ce îmi trebuie? Unii oameni nu au parte de ce am eu. Ce mă împiedică atunci?

Sunt ca o carte prăfuită, uitată în bibliotecă, necitită de multă vreme, așteptând să fie redescoperită. Poate cândva o să reapar...


~Andy
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

5 comments

  1. Simt acelasi lucru, ma simt atat de stupid. Parca orice lucru ma desconsidera, sa injoseste, ma simt atat de slaba. Nu am nici o putere sa rezolv vreo problema din cate ma macina acum. Problema banilor, problema familiei, a propriului viitor(pus cam pe butuci).
    Deseori ma simt asa, iar in urmatoarele momente ma gandesc: Cu Dumnezeu inainte. :) Nu sunt o fiinta rea, n-am ranit pe nimeni, sunt sigura ca in curand o sa se termine si perioada asta.
    Asa ca fruntea sus, ochii inainte, crede in tine. Lucrurile vor lua o cale neasteptata, placuta, doar accepta simplele frumuseti ale vietii. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Life is to be painted upon our will."
    Prezentul meu, cel putin, este ca un tablou neterminat si in calitate de artist al acestui tablou trebuie sa umplu toate gaurile urate si sa il fac inapoi frumos. In acest moment detest realitatea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Într-adevăr, lucrurile au luat și vor lua o cale neașteptată, doar că am nevoie de un stâlp care să mă susțină și să îmi dea încredere că pot merge în continuare pe linia cea bună :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ştii...nu este aşa de greu să uiţi de toate şi să fii o persoană fericită din nou. Unii cred că este greu, dar eu cred că singurul lucrul care te va ajuta să treci peste toate este voinţa de a fi fericit şi mai cred că tu nu te încadrezi in sfera celor ce cred ca este greu să fii o persoană fericită. Margaret Thatcher spunea:
    Ai grijă la gândurile tale, pentru că ele devin cuvinte.
    Ai grijă la cuvintele tale, pentru că ele devin acţiuni.
    Ai grijă la acţiunile tale, pentru că devin obiceiuri.
    Ai grijă la obiceiurile tale, pentru că ele devin caracterul tău.
    Şi ai grijă la caracterul tău, pentru că el devine destinul tău.
    Ceea ce credem, devenim. Tu eşti propriul tau stâlp de susţinere.
    Îţi doresc o zi frumoasă în continuare! :-* Take one >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc pentru apreciere. Primești un hug >:D<

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.