Încă un kiddo ni se alătură: Ovi

luni, aprilie 01, 2013

Dacă acum mai bine de un an am hotărât să îl las și pe Andy să vă împărtășească poveștile lui și experiențele pe care le trăiește ca adolescent gay, cred că deja s-ar putea să mă lungesc cu gluma zicând că AGK devine un fel de cult... Am luat decizia (împreună cu Andy, că acum AGK e al nostru) să mai las un adolescent să publice pe aici; în definitiv, viața adolescenților gay nu este toată la fel, și mai ales nu neapărat ca a mea sau ca a lui Andy.

Sigur că s-ar putea să fie cam intercalate chestile pe care le scriem noi, dar haideți, sunteți băieți deștepți, you can handle us.


Ovi este un tânăr din alte zone ale lumii noastre pitorești, mai exact de prin vest, la vreo 10 ore de capitală și cred că influența vestică merită să fie împărtășită, pentru că nu toate lucrurile sunt la fel de roz ca-n capitală, pe cât poate am lăsat noi să se înțeleagă.

:) Ce să zic, dacă mai e careva care se vrea scriitor, să apeleze la mine (vrem moldoveni). Între timp eu mă întorc la bacul meu și la articolele mele din an în Paște. Mult succes Ovi.

Vă pup.

REPET: autorul îl puteți descifra o dată după semnătura de la sfârșitul fiecărui post, dar și la începutul fiecărui articol e un loc mic acolo lângă dată un scrie „Autor:” și unul din noi.

Ah, și o melodie cu șmecheră:




~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

4 comments

  1. Din vest? Hopa, suna interesant! Cumva din Timisoara, sau e un secret? :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e niciun secret, Emi. E din Arad. Mersi că ai revenit și că ești abonat la noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am inteles. merci! Iar placerea e de partea mea :)
    Apropo, ai o memorie de invidiat! Sunt impresionat ca ti-ai adus aminte de mine, in ciuda typo-ului din nume.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne face plăcere să vedem că suntem citiți și apreciem comentariile așa că nu ezita să comentezi. Sigur că mi-am adus aminte de tine.

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.