Atunci când pisica țintește mai mult decât șoareci

miercuri, martie 14, 2012

Română
O pisică este obișnuită să doarmă toată ziua, să mănânce, să vâneze și să se joace. Vorbesc aici de pisicile obișnuite, dar dacă o pisică vrea să întreacă limitele și să se joace cu alte tipuri de pisici?




Într-o zi, pisica era la vânătoare de șoareci. Câmpul nu era unul obișnuit, ci aglomerat de multe alte animale care sperau să găsească ceva de mâncare. La un moment dat, pisica a dat de o altă pisică mult mai mare, albă cu portocaliu, plină de dungi negre, lăbuțe mari și mustăți stufoase și au hotărât să vâneze împreună. Cele două feline au alergat toată ziua, s-au jucat prin fânul proaspăt cosit și au împărtășit întâmplări.

Zile la rând, pisica a mers la vânătoare cu tovarășul său de drum. Se jucau împreună și împărțeau tot ce găseau. Chiar dacă în unele zile, felina cea mare nu apărea, nu însemna că era capăt de țară. Pisica știa că al său prieten va veni.

Se simțea atât de bine când erau împreună, că într-o zi, se gândea cum ar fi dacă i-ar spune ce simte, ce crede... doar că i-a fost frică. Se joacă și acum împreună, însă îi este teamă de o eventuală repulsie, de faptul că s-ar putea ca la un moment dat să piardă un prieten de nădejde.

Ce ar putea face pisica?


~Andy
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

1 comments

  1. Ar trebui să continue să se joace. :) La un moment dat își va face curaj să îi spună Pisicii blonde și cu dungi că o apreciază foarte tare :)

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.